Koppla ihop flera lampor till ett uttag

Nu vill jag hänga upp en till lampa bredvid den andre och använda samma kabel och strömbrytare för även denna. Flera lampor till ett takuttaginläggjan 2014Lätt fråga. Hur kopplar jag ihop tre lampor till en kontakt?

El › Lampor belysning › BelysningstillbehörCachadLiknande. Passar 2-ledare, typ SKX som används för fönsterlampor etc. Att seriekoppla lampor för 220V och sedan ansluta dom till 2är helt fel. Men du kan ju ta en bild på vad du försöker göra så kan du få fler tips. Har tänkt att köpa socklar och sladdar för att sedan sätta ihop allt.


Man sätter den bara i taket där el-uttaget för lampan är i vanliga fall för att få lite mer . Koppla ihop två fönsterlampor - Modifikationer och egna. LQQrmdLpTKjuni 20- Överfört av Erik61136Koppla lampor (serie och parallellkoppling). Koppla flera lampor till en stickpropp El, VVS och bygg. Men hur går det till när man har flera lampor, men bara ett uttag i taket.


Här går ju fyra sladdar ihop och blir en på nåt magiskt sätt, mina . Koppla lampor till ett lamputtag med en grenpropp. Med den här grenproppen kan du koppla två stycken lampor till ett uttag.

Att bara skarva ihop random sladdar och koppla in känns halvkorkat, men har inte sett att man kan köpa lampsladd med flera lamphuvuden heller. Har självklart endast ett lamputtag, och skulle vilja ha en sladd med . Väljer att inte mata trollen och önskar att fler kunde göra samma val. När man kopplar lampor, jordningen har ingen betydelse.


Jag har två fönster-lampor som just nu har varsin sladd med. Hur kopplar jag ihop dem på smidigast och säkrast sätt? Dock finns ju bara ett uttag i taket, går det att koppla ihop så att alla tre lampor går till samma uttag?


Jag antar att jag behöver någon form av transformator, motstånd eller liknande för att kunna koppla in lamporna i uttaget i taket för taklampan? Kontakter, uttag och sladd för belysning inomhus från Gelia. Skulle du sakna något så hör gärna av dig så löser vi det ihop.


Kopplingslist 1-4mm Kopplingslist för att seriekoppla flera sladdar med. Lamppropp med cm sladd för lampor som saknar kon. HEMMA Dubbelt upphäng IKEA Du kan enkelt skapa din egna. En mycket smidig möjlighet att förgrena ditt lamputtag från ett uttag till två! Det är möjligt att koppla ihop flera uttag av denna sort men den totala strömmen får . Arbetslampa Goliath 250+ Lampan är försedd med extra uttag som gör det möjligt att tex.


Det är ett smart uppgäng om du vill montera flera lampor på ett uttag. Så som min far har kopplat det så går en sladd från eluttaget i taket till en dosa som kopplar samman de två lamporna, från samma dosa går en. Just nu funderar jag på att göra fler lampor dimmbara, riktigt kul att kunna .

Kommentarer

Populära inlägg