Led lampor test 2015

Publicerat september 20av: Martin Hansson. När Testfakta testade led-lampor förra gången 20var kvaliteten minst sagt ojämn. Råd Rön har testat led-lampor med tjock sockel.

De har ett ljusflöde från svagt till starkt allmänljus (mellan 3och 8lumen). Vi har valt ut stycken LED kronsljus lampor att jämföra och beskriva. Detta är en nyhet våren 20från Verbatim i deras nya konsumentserie där man satsat . Man får ofta veta hur effektiva LED-lampor är där man talar om att de kan spara upp till energi mot andra lampor.


Råd och rön har testat lågenergilampor av LED-, lysrörs- och halogentyp. LED-lamporna hamnar i topp med bra betyg för både hållbarhet och låga temperaturer . Vi har testat varianter som kan lysa upp dina mörka vrår.

Omdöme: Den här LED-lampan för både inne- och utebruk är som ett litet konstverk i sig självt. Vi har testat de tre senaste halogenlamporna som utlovar längre livslängd och mer ljus. Saknar LED-lamporna i testet, visst dom är inte godkännda en men hade varit intressant att veta om dom är bättre.


Här har vi testat stycken H7-lampor, vilket motsvarar en majoritet av de. Samtliga lampor i tävlingen har testat hos svenska Energimyndighetens. Svenskt material ger led-lampan längre liv . Allt fler hem och arbetsplatser lyses upp av led-lampor.

Populariteten ökar för led-lamporna, men precis som när . Vi hjälper dig att hitta rätt led lampor led bäst i test ljuskällor Ljuskällor och göra ett billigt tryggt köp - Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel. En uppsjö av lampor att välja mellan i affären men vilken lampa passar. Välj LED eller lågenergi eftersom halogenlampan blir väldigt varm. Gemensamt för alla våra LED-lampor är att de slösar på ljus men är riktigt snåla.


Välj LED så får du funktionalitet, hållbarhet och en belysning som är sanslöst . Led-tekniken har förbättrats snabbt, visar ett test av åtta ersättare till 60-wattslampan. Men den som vill dimra ljuset kan drabbas av både surr . LED-lampor är energisnåla och ger ett bra ljus i bostaden. Dessutom flimrar de inte så lätt vid störningar i elnätet. Louise Konsumentkoll den januari 20. Men det finns även lågenergi- och LED-lampor med bra ljuskvalitet.


Råd Rön testade nyligen lågenergilampor av LED-, lysrörs- och halogentyp. Råd Rön har i december 20testat st. I testet tittade man på bland annat ljusflöde, ljuskvalitet, färgåtergivning etc.


Det enklaste sättet att energieffektivisera sin båt är att ersätta de gamla glödlamporna med lampor av LED-typ. Några nätbutiker som säljer LED-lampor Här listas några butiker. Våra tester visar att led enheter som inte är avsedda utomhus bruk upphör att fungera efter dagars konstant låg kyla.


Jämför utbudet, läs recensioner, beställ online eller hitta en lokal återförsäljare.

Kommentarer

Populära inlägg