Styra eluttag med iphone

Tekniken att styra eluttag på distans har funnits länge. Både via fasta telefoner och via gsm-nätet. Det som har hänt på senare år är att smidiga . Att kunna styra vanliga eluttag är kanske det första de flesta tänker på när det. Allting kan även kontrolleras och styras av iOS-enheter. Med radiosändaren Tellstick Net kan man styra hela hemmet via internet på ett.


Oändliga möjligheter; Schemaläggning; Via internet, iPhone eller Android . Smart Plug låter dig fjärrstyra hemmets eluttag, belysning och prylar via din smartphone. Så du behöver aldrig mer komma hem till ett mörkt hus . Iphone, Ipad eller android-enhet så att du enkelt kan strömma bilder.

Steg - Tellstick (Hur kan jag styra hemmet trådlöst?). Tellstick Net styr trådlöst ett valfritt antal mottagare som sitter i dina eluttag. Med appen Hem i iOS kan du styra alla tillbehör som är märkta med ”Works with Apple HomeKit”. Du kan också gruppera dina tillbehör efter . Här är eluttaget med en trådlös strömbrytare som du kan fjärrstyra via nätet! Det finns kostnadsfria appar både för iOS och Android.


Jag har idag fjärrstyrda uttag som jag styr med en fjärrkontroll köpta på jula får nån hundralapp.

Men framförallt är det betydligt smartare än ett vanligt fjärrstyrt vägguttag: den här grunkan är fullsmockad med teknik och styrs med en IOS-app . Då jag bor själv skulle det vara fantastiskt att kunna styra eluttag samt. Med våra GSM baserade produkter kan du styra funktioner via SMS eller samtal. SMS, ett komplett paket med eluttag för utomhusbruk.


Detta uttag kan du styra med din dator, mobil eller surfplatta. Du kan även fjärrstyra uttaget via mobilanslutningen med en app så länge själva uttaget har kontakt . GSM-styrd strömbrytare som kan styra strömmen och känna av temperaturen via. App Store (iOS eller senare) eller Play (Android eller senare) . Men i ett smart hem brukar det vara lätt att styra belysning, värme och andra. Apple Homekit – styr hemmet från din Iphone eller Apple tv. Dovado har tagit fram appar till iPhone och Android som gör det möjligt att fjärrstyra eluttag.


För att detta ska fungera behöver man en Dovado . Styr lamporna med din smartphone via Philips nya system Hue. Ny Teknik testar två tidiga lösningar som gör det enkelt att styra ett eluttag i hemmet från mobiltelefonen: Belkin Wemo och Qgate. Anslut Tellstick till nätverket hemma och du kan nu styra lampor, eluttag och dimrar hemmet via din iPhone, iPa iPo Android-telefon eller en vanlig . Köp till en kontrollenhet som TellStick eller Zipabox så kan du med mobil och . Mitt mål är att kunna styra lampor samt eluttagen via telefon eller.


I familjen har vi iPhone och HTC samt en iPad som jag vill kunna styra med.

Kommentarer

Populära inlägg