Bästa led lampan 2015

Publicerat september 20av: Martin Hansson. När Testfakta testade led-lampor förra gången 20var kvaliteten minst sagt ojämn. Bäst ljusspridning har lampan från Osram som löst problemet med hjälp av en lins ovanför led-chipet .

Råd Rön har testat led-lampor med tjock sockel. De har ett ljusflöde från svagt till starkt allmänljus (mellan 3och 8lumen). Man får ofta veta hur effektiva LED-lampor är där man talar om. Här är några tips på hur man får bäst nytta av LED-strip i köket och var . Vi har valt ut stycken LED kronsljus lampor att jämföra och beskriva.


Detta är en nyhet våren 20från Verbatim i deras nya konsumentserie där man. På samma sätt som Philips starkare kronljus gör sig lamporna bästa för praktisk .

Cree LED Lighting A21-16050OMF-12DE26-1U1från amerikanska Cree . De är dessutom energieffektiva, men färgåtergivningen är ännu inte hundraprocentig och ljuset kan upplevas som kallt. Omdöme: Den här LED-lampan för både inne- och utebruk är som ett litet konstverk i sig självt. Sparsam lågenergilampabrBetyg: getingarbrKommentar: Bästa budgetval.


Vårt test avslöjar vilka lampor som ger bäst ljus på bilen. Saknar LED-lamporna i testet, visst dom är inte godkännda en men hade varit intressant att veta om dom är bättre. Allt fler hem och arbetsplatser lyses upp av led-lampor.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Gemensamt för alla våra LED-lampor är att de slösar på ljus men är riktigt snåla . En uppsjö av lampor att välja mellan i affären men vilken lampa passar. LED klarar kyla bäst – de lyser till och med något starkare när . Vi hjälper dig att hitta rätt led lampor led bäst i test ljuskällor Ljuskällor och göra ett billigt tryggt köp - Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel. Vilken lampa som passar bäst beror på dina.


Louise Konsumentkoll den januari 2015. Men det finns även lågenergi- och LED-lampor med bra ljuskvalitet. Problemet är nu hur vi väljer den bästa LED-lampan till våra hem? Eftersom det finns alltför många val på . Den helt klart bästa Led lampan i dag är en Ledlampa med MCOB chip inte SMD även om . Jag har köpt ganska många olika LED-lampor för att ersätta GU1 GU5. Vad säger ni - vilka är de bästa LED halogenlampsersättarna till vettigt pris?


Kör man med lampa på cykeln och pannlampa på hjälmen eller bara en på hojjen? Lampan Airam Decor blev bäst i test när tidningen Råd Rön rankade led-lampor med tjock sockel. Många LED-lampor kan ljusregleras med van- liga dimrar.


För bästa resultat bör du alltid på förhand kontrollera att lampan . Professionella LED-lampor med klassisk glödlampsform Professionella LED-Reflektorlampa Professionella LED lampor med glödtrådstil sk.

Kommentarer

Populära inlägg