Avstånd mellan led spottar

Våra SMD-dioder (frekvent brukade på LED-lister) regleras sekundärt, det vill säga; Du. Generellt) Vilket avstånd bör jag ha mellan mina spottar? Söker förgäves efter uppgifter om lämpligt avstånd mellan LED-spottar i kökstaket.


Har tänkt mig att sätta en rad spottar en bit ut från . Avstånd mellan spottar i bänkskåp (kök)inläggmaj 2011Avstånd mellan spotlights i tak? CachadLiknandeHos oss på Barahandtag hittar du LED-lampor och belysning för kök, bad och. Generellt rekommenderar vi att man sätter LED-lamporna med ett avstånd på. Vi utvecklar och säljer LED-belysning, spotlights, downlights, dimmers och drivdon, transformatorer, fiberoptik och utomhusbelysningav högsta kvalitet.


Hej, jag har tänkt rita upp ett förslag hur vi tänkt placera LED-spotar i. I ett vardagsrum är då ett rimligt avstånd mellan varje spot (cc) 6-2m.

Val av LED spottar och placeringinläggjun 2013Utebelysning Led-spotsinläggaug 2012Köksbelysning under överskkåpinläggsep 2011LED-belysning över arbetsbänk i kökinläggfeb 2010Fler resultat från support. Utanpåliggande spottar kallas ofta för LED-puckar. De mellanstora downlightsen skall sitta på lite större avstånd och då vill man ha lite . Led förstår jag är minst värme avvecklande, men vilket ljus ger dom?


Men till frågan: monteringsavstånden beror på vilka spot osv och framgår tydligt av bruksanvisningen. LED Classic 5W Vit, dimbar LED spotlight varmvitt ljus. En bra led lampa tappar maximalt av sin ljusstyrka under de första.

När man förbereder för infällda spottar så ska man göra en luftspalt mellan. Downlights kräver ett säkerhetsavstånd bakom spotten och 12cm brukar vara standard. Fasa inbyggnadsspot, hall, möbelspot, läsbelysning, allmänbelysning osv. Varmvit innebär färgtemperatur mellan 2700-3500K. Tänk på att ett mörkt kakel mellan skåp och arbetsbänk stjäl en tredjedel av bänkbelysningen jämfört.


Det förstår vi när vi tänker på att vi måste kunna se och uppfatta exempelvis rörelse, hastighet, riktning, avstånd och storlek. Det kan vara lämpligt att montera spottarna med ett avstånd så att man har. För en köksbänk där det är cm mellan arbetsytan och skåpen . Finns det lågprofil-spottar som lyser likt fullgoda? LED-spottar kräver väl betydligt mindre avstånd än 20cm om det blir tillräcklig belysning.


Oslagbart i kombination med dimmer där man lätt kan skifta mellan arbetsbelysning och mysljus. Infällda spotlighter blir ett allt vanligare val av belysning. Ta bort eventuell isolering som finns inom säkerhetsavståndet i taket. Infällda spots i taket, men LED eller LED slinga.


Vi har downlights i stora och små modeller, med och utan LED. Det finns tunna LED-plattor som enkelt göms under en hylla eller i ett vitrinskåp. Det enda du inte kan dimra med en vanlig dimmer är LED. SpotClip ger ett säkert avstånd mellan spotlighten och ångspärr samt isolering.


Det minskar risken för skador pga överhettning av LED elementen. Skall sätta in belysning i däcket runt poolen, LED-spots infällda. De levereras då med kabel på c:a 130-1cm mellan armaturerna.


Varje spot har st dioder och lyser ganska starkt, enl. Renoverar köket och HSB vill ha spottar i taket. Beroende på avståndet mellan stiften så är det troligtvis en MR16- eller . Då passar 200W LED DOMO Spotlight, 120°, 6000-6500K (Dagsljus Vit), 0. Vilket är det maximala avståndet mellan LED armaturen och transformatorn?

Kommentarer

Populära inlägg